Hvem er vi?

Kom indenfor i en dansk produktionsvirksomhed med plads til store tanker

IBF er beton. Beton til over og under jorden, beton til naboens nye indkørsel og beton til motorvejsbroen. Vi er næsten 700 kollegaer over hele landet, der brænder for hver vores felt indenfor beton. Os i produktionshallen, der fremstiller fliser, rør, tagsten og fundablokke. Os i kvalitetssikring og arbejdsmiljø, der sikrer, at alt går rigtigt til. Os der tager telefonen, når anlægsgartneren ringer - eller os, der kører ud og får en snak med landskabsarkitekten. Os der leverer betonen og os, der søger for at lastbilen kan køre. I alle led af værdikæden, er vi dedikerede til vores faglige felt. Og sammen er vi stolte af at producere Beton til Tiden.

Men vi mangler dig på holdet. Her er højt til loftet, hvad enten det er i produktionshallen eller kontoret. Individuel ansvar belønnes og nye idéer lyttes til. Vi er en broget skare, og det er netop vores styrke - for her er plads til alle, der er dedikerede. Og vi har også en plads til dig.

Finder du ikke noget indenfor dit felt i dag, så tilmeld dig vores jobagent. Så sender vi dig en hilsen, når der er en ledig stilling. Vil du hellere selv holde øje, så følg vores jobside på Facebook, hvor vi lægger alle ledige stillinger op. 

Følg jobside på Facebook

Ledige stillinger

Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" under selve stillingsopslaget

Udvikl dine færdigheder til nye kompetancer

Anders har været ved IBF i 6 år og fremhæver muligheden for at få nye opgaver og jobfunktioner som en noget af det, han elsker mest ved sin arbejdsplads. Hvad enten du har din daglige gang i produktionen, bag rattet eller på en kontorstol, giver vi rammerne til at udvikle dig og din faglighed.

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke lige dét, du søgte? Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning samt dit CV.

Send herHvorfor har Brian været blandemester i 27 år?

Sammen med dedikerede medarbejdere har IBF siden 1960 udviklet sig fra at være et lille cementstøberi til en af Danmarks største beton- og betonvareproducenter. Og det er lige præcis dét, der driver Brian. Udvikling og mulighed for at præge sin egen stilling - samtidig med, at der skal være plads til fleksibilitet i forhold til familielivet.

Jobagent

Opret en Jobagent og bliv automatisk notificeret, når der er en ledig stilling, der matcher dine kriterier

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent

KONTAKT

Hovedkontor: IBF Ikast
Lysholt Allé 4
DK-7430 Ikast
Tlf.: +45 97 15 20 22
Mail: ibf@ibf.dk